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dc.rights.licenseopenen_US
hal.structure.identifierUnité de Recherche Œnologie [Villenave d'Ornon] [OENO]
dc.contributor.authorBARCHI, Yasma
hal.structure.identifierUnité de Recherche Œnologie [Villenave d'Ornon] [OENO]
dc.contributor.authorCHAIB, Amel
hal.structure.identifierUnité de Recherche Œnologie [Villenave d'Ornon] [OENO]
dc.contributor.authorOVIEDO-HERNANDEZ, Florencia
hal.structure.identifierChimie et Biologie des Membranes et des Nanoobjets [CBMN]
dc.contributor.authorDECOSSAS, Marion
hal.structure.identifierUnité de Recherche Œnologie [Villenave d'Ornon] [OENO]
dc.contributor.authorCLAISSE, Olivier
ORCID: 0000-0002-6273-6289
IDREF: 134190726
hal.structure.identifierInstitut des Sciences de la Vigne et du Vin [Villenave d'Ornon] [ISVV]
dc.contributor.authorLE MARREC, Claire
dc.date.accessioned2024-02-05T14:07:18Z
dc.date.available2024-02-05T14:07:18Z
dc.date.issued2023-03-29
dc.identifier.urihttps://oskar-bordeaux.fr/handle/20.500.12278/187824
dc.description.abstractEnHere, we announce the draft genome sequence of an Oenococcus kitaharae strain isolated from homemade water kefir in Bordeaux, France. O. kitaharae CRBO2176 is deposited at the Biological Resources Center Oenology (CRBO) of the Institute of Vine and Wine Science (ISVV; Villenave d’Ornon, France).
dc.description.sponsorshipEvolution expérimentale en mileu extrême de la bactérie lactique Oenococcus oeni et applications à la sélection de levains malo-lactiques plus performants - ANR-20-CE20-0008en_US
dc.language.isoENen_US
dc.rightsAttribution 3.0 United States*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/3.0/us/*
dc.title.enDraft Genome Sequence of Oenococcus kitaharae CRBO2176, Isolated from Homemade Water Kefir
dc.typeArticle de revueen_US
dc.subject.halSciences du Vivant [q-bio]/Biologie végétaleen_US
bordeaux.journalMicrobiology Resource Announcementsen_US
bordeaux.hal.laboratoriesUnité de Recherche Œnologie [Villenave d'Ornon] [OENO]en_US
bordeaux.institutionUniversité de Bordeauxen_US
bordeaux.institutionBordeaux INPen_US
bordeaux.institutionINRAEen_US
bordeaux.institutionCNRS
bordeaux.peerReviewedouien_US
bordeaux.inpressnonen_US
hal.identifierhal-04439206
hal.version1
hal.date.transferred2024-02-05T14:07:20Z
hal.popularnonen_US
hal.audienceInternationaleen_US
hal.exporttrue
workflow.import.sourcepubmed
dc.rights.ccCC BYen_US
bordeaux.COinSctx_ver=Z39.88-2004&rft_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:journal&rft.jtitle=Microbiology%20Resource%20Announcements&rft.date=2023-03-29&rft.au=BARCHI,%20Yasma&CHAIB,%20Amel&OVIEDO-HERNANDEZ,%20Florencia&DECOSSAS,%20Marion&CLAISSE,%20Olivier&rft.genre=article


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