Search
-
Validation and use for product optimization of a phenomenological model of starch foods expansion by extrusion
(Journal of Food Engineering. vol. 246, pp. 160-178, 2019)Article de revue -
Food process models for training purpose through knowledge engineering methods
(ICEF13 - 13th International Congress on Engineering and Food, AU, Melbourne)Communication dans un congrès avec actes -
Formulating preliminary design optimization problem of an agrifood process using expert knowledge: Application to milk microfiltration
(journées scientifiques de l’école doctorale, FR, Rennes, 2019)Autre communication scientifique (congrès sans actes - poster - séminaire...) -
Formulating preliminary design optimization problem of an agrifood process using expert knowledge: application to milk microfiltration
(12. Congress of European Congress of Chemical engineering, IT, Florence, 2019)Autre communication scientifique (congrès sans actes - poster - séminaire...) -
Recueil de connaissances pour l’optimisation du procédé de microfiltration tangentielle du lait
(17.édition du congrès SFGP, FR, Nantes, 2019)Communication dans un congrès avec actes -
Multi-Criteria Reverse Engineering for Food: Genesis and Ongoing Advances
(Food Engineering Reviews. vol. 11, n° 1, pp. 44–60, 2019)Article de revue -
Modélisation & Simulation des transformations Agro-alimentaires (MESTRAL - AgreenCamp)
(Journée SFGP du groupe Ingénierie Avancée des Procédés "Simulation des procédés dans les industries agroalimentaires", FR, Montpellier)Communication dans un congrès avec actes -
Outil numérique d’enseignement des procédés de transformation alimentaires via l’ingénierie des connaissances
(SFGP 2019, FR, Nantes)Communication dans un congrès avec actes