Cinnamon and ginger essential oils to improve antifungal, physical and mechanical properties of chitosan-carboxymethyl cellulose films
NOSHIRVANI, Nooshin
Laboratoire de Chimie des Polymères Organiques [LCPO]
Team 2 LCPO : Biopolymers & Bio-sourced Polymers
Laboratoire de Chimie des Polymères Organiques [LCPO]
Team 2 LCPO : Biopolymers & Bio-sourced Polymers
GARDRAT, Christian
Laboratoire de Chimie des Polymères Organiques [LCPO]
Team 2 LCPO : Biopolymers & Bio-sourced Polymers
See more >
Laboratoire de Chimie des Polymères Organiques [LCPO]
Team 2 LCPO : Biopolymers & Bio-sourced Polymers
NOSHIRVANI, Nooshin
Laboratoire de Chimie des Polymères Organiques [LCPO]
Team 2 LCPO : Biopolymers & Bio-sourced Polymers
Laboratoire de Chimie des Polymères Organiques [LCPO]
Team 2 LCPO : Biopolymers & Bio-sourced Polymers
GARDRAT, Christian
Laboratoire de Chimie des Polymères Organiques [LCPO]
Team 2 LCPO : Biopolymers & Bio-sourced Polymers
Laboratoire de Chimie des Polymères Organiques [LCPO]
Team 2 LCPO : Biopolymers & Bio-sourced Polymers
LE COZ, Cédric
Laboratoire de Chimie des Polymères Organiques [LCPO]
Team 1 LCPO : Polymerization Catalyses & Engineering
Laboratoire de Chimie des Polymères Organiques [LCPO]
Team 1 LCPO : Polymerization Catalyses & Engineering
COMA, Veronique
Laboratoire de Chimie des Polymères Organiques [LCPO]
Team 2 LCPO : Biopolymers & Bio-sourced Polymers
< Reduce
Laboratoire de Chimie des Polymères Organiques [LCPO]
Team 2 LCPO : Biopolymers & Bio-sourced Polymers
Language
en
Article de revue
This item was published in
Food Hydrocolloids. 2017, vol. 70, p. 36 - 45
Elsevier
Origin
Hal imported