Towards environmental labelling of food products in France
DOURMAD, Jean-Yves
Physiologie, Environnement et Génétique pour l'Animal et les Systèmes d'Elevage [Rennes] [PEGASE]
Physiologie, Environnement et Génétique pour l'Animal et les Systèmes d'Elevage [Rennes] [PEGASE]
JULIA, Chantal
Centre for Research in Epidemiology and Statistics | Centre de Recherche Épidémiologie et Statistiques [CRESS (U1153 / UMR_A 1125)]
Université Sorbonne Paris Nord
Nutritional Epidemiology Research Team | Equipe de Recherche en Epidémiologie Nutritionnelle [EREN [CRESS - U1153 / UMR_A 1125]]
Centre for Research in Epidemiology and Statistics | Centre de Recherche Épidémiologie et Statistiques [CRESS (U1153 / UMR_A 1125)]
Université Sorbonne Paris Nord
Nutritional Epidemiology Research Team | Equipe de Recherche en Epidémiologie Nutritionnelle [EREN [CRESS - U1153 / UMR_A 1125]]
RUFFIEUX, Bernard
Institut polytechnique de Grenoble - Grenoble Institute of Technology [Grenoble INP ]
Laboratoire d'Economie Appliquée de Grenoble [GAEL]
Institut polytechnique de Grenoble - Grenoble Institute of Technology [Grenoble INP ]
Laboratoire d'Economie Appliquée de Grenoble [GAEL]
TRYSTRAM, Gilles
Paris-Saclay Food and Bioproduct Engineering [SayFood]
Technologies et Méthodes pour les Agricultures de demain [UMR ITAP]
< Reduce
Paris-Saclay Food and Bioproduct Engineering [SayFood]
Technologies et Méthodes pour les Agricultures de demain [UMR ITAP]
Language
en
Autre communication scientifique (congrès sans actes - poster - séminaire...)
This item was published in
13. International Conference on Life Cycle Assessment of Food 2022 (LCA Foods 2022), 2022-10-12, Lima. 2022p. 782-784
English Keywords
environmental labelling
food
operationalization
Origin
Hal imported