Search
-
Construction et évaluation d’un livre électronique de connaissances sur la rhéologie
(49. Congrès annuel du Groupe Français de Rhéologie, FR, Grenoble, 2014)Autre communication scientifique (congrès sans actes - poster - séminaire...) -
A phenomenological model of starch expansion by extrusion
(3. Biopolymers 2015 International Conference, FR, Nantes, 2015)Autre communication scientifique (congrès sans actes - poster - séminaire...) -
Knowledge book on milk microfiltration : an INRA project to identify key actions in research on proteins fractionation
(Congrès MemPro VI Intégration des Membranes dans les procédés, FR, Saint Malo, 2017)Autre communication scientifique (congrès sans actes - poster - séminaire...) -
From expert knowledge to qualitative functions: application to the mixing process
(10. International Conference on Modeling and Applied Simulation, IT, Rome, 2011)Autre communication scientifique (congrès sans actes - poster - séminaire...) -
Formulating preliminary design optimization problem of an agrifood process using expert knowledge: Application to milk microfiltration
(journées scientifiques de l’école doctorale, FR, Rennes, 2019)Autre communication scientifique (congrès sans actes - poster - séminaire...) -
Modélisation descriptive de la bioraffinerie lignocellulosique bois
(14. Journées du GDR 3544, FR, Clermont-Ferrrand, 2015)Autre communication scientifique (congrès sans actes - poster - séminaire...) -
Modélisation descriptive de la bioraffinerie lignocellulosique
(4èmes journées du GDR 3544 « Sciences du bois » - Clermont-Ferrand, 4-6 novembre 2015, FR, Clermont-Ferrand)Autre communication scientifique (congrès sans actes - poster - séminaire...) -
Formulating preliminary design optimization problem of an agrifood process using expert knowledge: application to milk microfiltration
(12. Congress of European Congress of Chemical engineering, IT, Florence, 2019)Autre communication scientifique (congrès sans actes - poster - séminaire...) -
Basic knowledge models for the processing of bread considered as a solid foam
(The DREAM Project International Conference From Model Foods to Food Models, FR, Nantes, 2013)Autre communication scientifique (congrès sans actes - poster - séminaire...) -
A phenomenological model of starch expansion by extrusion
(10. Annual European Rheology Conference, FR, Nantes, 2015)Autre communication scientifique (congrès sans actes - poster - séminaire...)