Development of a dual-extraction method to profile hydrophilic and lipophilic molecules in processed fruit products
| hal.structure.identifier | Plateforme Bordeaux Metabolome | |
| hal.structure.identifier | Biologie du fruit et pathologie [BFP] | |
| hal.structure.identifier | Sécurité et Qualité des Produits d'Origine Végétale [SQPOV] | |
| dc.contributor.author | BARROS SANTOS, Millena | |
| dc.contributor.author | FAURE, Yona | |
| hal.structure.identifier | Sécurité et Qualité des Produits d'Origine Végétale [SQPOV] | |
| dc.contributor.author | GINIES, Christian | |
| hal.structure.identifier | Sécurité et Qualité des Produits d'Origine Végétale [SQPOV] | |
| dc.contributor.author | DUFOUR, Claire | |
| hal.structure.identifier | Sécurité et Qualité des Produits d'Origine Végétale [SQPOV] | |
| dc.contributor.author | LE BOURVELLEC, Carine | |
| dc.date.conference | 2025-06-10 | |
| dc.language.iso | en | |
| dc.title.en | Development of a dual-extraction method to profile hydrophilic and lipophilic molecules in processed fruit products | |
| dc.type | Communication dans un congrès | |
| dc.subject.hal | Sciences du Vivant [q-bio] | |
| bordeaux.conference.title | 17èmes journées scientifiques du RFMF | |
| bordeaux.country | FR | |
| bordeaux.conference.city | Paris | |
| bordeaux.peerReviewed | oui | |
| hal.identifier | hal-05158767 | |
| hal.version | 1 | |
| hal.invited | non | |
| hal.proceedings | non | |
| hal.conference.end | 2025-06-10 | |
| hal.popular | non | |
| hal.audience | Internationale | |
| hal.origin.link | https://hal.archives-ouvertes.fr//hal-05158767v1 | |
| bordeaux.COinS | ctx_ver=Z39.88-2004&rft_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:journal&rft.au=BARROS%20SANTOS,%20Millena&FAURE,%20Yona&GINIES,%20Christian&DUFOUR,%20Claire&LE%20BOURVELLEC,%20Carine&rft.genre=unknown |
Files in this item
| Files | Size | Format | View |
|---|---|---|---|
|
There are no files associated with this item. |
|||