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dc.rights.licenseopenen_US
hal.structure.identifierUnité de Recherche Oenologie [Villenave d'Ornon] [OENO]
dc.contributor.authorPONS, Alexandre
hal.structure.identifierUnité de Recherche Oenologie [Villenave d'Ornon] [OENO]
dc.contributor.authorALLAMY, Lucile
hal.structure.identifierUnité de Recherche Oenologie [Villenave d'Ornon] [OENO]
dc.contributor.authorLAVIGNE, Valérie
hal.structure.identifierUnité de Recherche Oenologie [Villenave d'Ornon] [OENO]
dc.contributor.authorDUBOURDIEU, Denis
hal.structure.identifierUnité de Recherche Oenologie [Villenave d'Ornon] [OENO]
dc.contributor.authorDARRIET, Philippe
IDREF: 077788834
dc.date.accessioned2020-10-17T10:09:09Z
dc.date.available2020-10-17T10:09:09Z
dc.date.issued2017-10-01
dc.identifier.issn0308-8146en_US
dc.identifier.urioai:crossref.org:10.1016/j.foodchem.2017.03.151
dc.identifier.urihttps://oskar-bordeaux.fr/handle/20.500.12278/11378
dc.language.isoENen_US
dc.sourcecrossref
dc.title.enStudy of the contribution of massoia lactone to the aroma of Merlot and Cabernet Sauvignon musts and wines
dc.typeArticle de revueen_US
dc.identifier.doi10.1016/j.foodchem.2017.03.151en_US
dc.subject.halSciences du Vivant [q-bio]/Biologie végétaleen_US
bordeaux.journalFood Chemistryen_US
bordeaux.page229-236en_US
bordeaux.volume232en_US
bordeaux.hal.laboratoriesOenologie - EA 4577en_US
bordeaux.institutionBordeaux INPen_US
bordeaux.institutionUniversité de Bordeauxen_US
bordeaux.peerReviewedouien_US
bordeaux.inpressnonen_US
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