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hal.structure.identifierUnité de recherche sur les Biopolymères, Interactions Assemblages [BIA]
dc.contributor.authorDELLA VALLE, Guy
hal.structure.identifierUnité de recherche sur les Biopolymères, Interactions Assemblages [BIA]
dc.contributor.authorCHIRON, Hubert
hal.structure.identifierUnited Biscuits
dc.contributor.authorCICERELLI, Lucio
hal.structure.identifierUnité de recherche sur les Biopolymères, Interactions Assemblages [BIA]
dc.contributor.authorKANSOU, Kamal
hal.structure.identifierInstitut de Mécanique et d'Ingénierie de Bordeaux [I2M]
dc.contributor.authorNDIAYE, Amadou
hal.structure.identifierCampdem BRI
dc.contributor.authorWITHWORTH, Martin
hal.structure.identifierVTT Technical Research Centre of Finland [VTT]
dc.contributor.authorPOUTANEN, K.
dc.date.accessioned2021-05-14T09:34:34Z
dc.date.available2021-05-14T09:34:34Z
dc.date.issued2013
dc.date.conference2013-06-24
dc.identifier.isbn9789616379212
dc.identifier.urihttps://oskar-bordeaux.fr/handle/20.500.12278/76149
dc.language.isoen
dc.publisherUniversity of Ljubijana
dc.title.enBasic knowledge models for the processing of bread considered as a solid foam
dc.typeAutre communication scientifique (congrès sans actes - poster - séminaire...)
dc.subject.halSciences du Vivant [q-bio]/Ingénierie des aliments
dc.subject.halSciences de l'ingénieur [physics]/Génie des procédés
dc.description.sponsorshipEuropeDesign and development of REAlistic food Models with well-characterised micro- and macro-structure and composition
bordeaux.page108 p.
bordeaux.hal.laboratoriesInstitut de Mécanique et d’Ingénierie de Bordeaux (I2M) - UMR 5295*
bordeaux.institutionUniversité de Bordeaux
bordeaux.institutionBordeaux INP
bordeaux.institutionCNRS
bordeaux.institutionINRAE
bordeaux.institutionArts et Métiers
bordeaux.countryFR
bordeaux.title.proceedingThe DREAM Project International Conference From Model Foods to Food Models
bordeaux.conference.cityNantes
bordeaux.peerReviewedoui
hal.identifierhal-02745078
hal.version1
hal.origin.linkhttps://hal.archives-ouvertes.fr//hal-02745078v1
bordeaux.COinSctx_ver=Z39.88-2004&rft_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:journal&rft.date=2013&rft.spage=108%20p.&rft.epage=108%20p.&rft.au=DELLA%20VALLE,%20Guy&CHIRON,%20Hubert&CICERELLI,%20Lucio&KANSOU,%20Kamal&NDIAYE,%20Amadou&rft.isbn=9789616379212&rft.genre=conference


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