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dc.rights.licenseopenen_US
hal.structure.identifierEcophysiologie et Génomique Fonctionnelle de la Vigne [UMR EGFV]
dc.contributor.authorPARKER, Amber
dc.contributor.authorHOFMANN, Rainer W.
hal.structure.identifierEcophysiologie et Génomique Fonctionnelle de la Vigne [UMR EGFV]
dc.contributor.authorVAN LEEUWEN, Cornelis
ORCID: 0000-0002-9428-0167
IDREF: 200518208
dc.contributor.authorMCLACHLAN, A.R.G.
dc.contributor.authorTROUGHT, Michael
dc.date.accessioned2020-09-11T14:14:29Z
dc.date.available2020-09-11T14:14:29Z
dc.date.issued2015-09
dc.identifier.urihttps://oskar-bordeaux.fr/handle/20.500.12278/11309
dc.language.isoENen_US
dc.title.enInvestigating the consequences of trimming and crop removal on soluble solids and titratable acidity for Sauvignon Blanc and Pinot Noir
dc.typeArticle de revueen_US
dc.subject.halSciences du Vivant [q-bio]/Biologie végétaleen_US
bordeaux.journalWine and Viticulture Journalen_US
bordeaux.page40-42en_US
bordeaux.hal.laboratoriesEcophysiologie et Génomique Fonctionnelle de la Vigne (EGFV) - UMR 1287en_US
bordeaux.issue30en_US
bordeaux.institutionBordeaux Sciences Agroen_US
bordeaux.institutionUniversité de Bordeauxen_US
bordeaux.peerReviewedouien_US
bordeaux.inpressnonen_US
hal.identifierhal-02936748
hal.version1
hal.date.transferred2020-09-11T14:14:30Z
hal.exporttrue
bordeaux.COinSctx_ver=Z39.88-2004&rft_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:journal&rft.jtitle=Wine%20and%20Viticulture%20Journal&rft.date=2015-09&rft.issue=30&rft.spage=40-42&rft.epage=40-42&rft.au=PARKER,%20Amber&HOFMANN,%20Rainer%20W.&VAN%20LEEUWEN,%20Cornelis&MCLACHLAN,%20A.R.G.&TROUGHT,%20Michael&rft.genre=article


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