Listar Santé et Agro-Ecologie du Vignoble (SAVE) - UMR 1065 por autor "GÉNY, Laurence"
Mostrando ítems 1-5 de 5
-
Impact de la pourriture grise (Botrytis cinerea) sur la composition phénolique et la qualité sensorielle de raisins, de moûts et de vins
LORRAIN, Bénédicte; KY, Isabelle; JOURDES, Michael ...(Union Girondine des Vins de Bordeaux. n° 1097, pp. 49-52, 2013)Article de revue -
Pourriture grise de la vigne : impact sur la composition phénolique et la qualité sensorielle de raisins, de moûts et de vins
LORRAIN, Bénédicte; KY, Isabelle; JOURDES, Michael ...(Union Girondine des Vins de Bordeaux. n° Mars 2013, pp. 49-52, 2013)Article de revue -
Water activity at the fruit surface: a potentiel indicator of grape berry susceptibility to Botrytis cinerea
FERMAUD, Marc; DEYTIEUX- BELLEAU, Christelle; ROUDET, Jean ...Communication dans un congrès -
Effect of Esca disease on the phenolic and sensory attributes of Cabernet Sauvignon grapes, musts and wines
LORRAIN, Bénédicte; KY, Isabelle; PASQUIER, Grégory ...(Australian Journal of Grape and Wine Research. vol. 18, n° 1, pp. 64-72, 2012)Article de revue -
Assessment of grey mould (Botrytis cinerea) impact on phenolic and sensory quality of Bordeaux grapes, musts and wines for two consecutive vintages
KY, Isabelle; LORRAIN, Bénédicte; JOURDES, Michael ...(Australian Journal of Grape and Wine Research. vol. 18, n° 2, pp. 215-226, 2012)Article de revue