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hal.structure.identifierLaboratoire des Dynamiques Sociales [DySoLab]
dc.contributor.authorCOHEN, Patrice
hal.structure.identifierAménagement, Développement, Environnement, Santé et Sociétés [ADES]
dc.contributor.authorHOARAU, Hélène
hal.structure.identifierCentre de recherche du CHU de Québec-Université Laval [CRCHUQ]
dc.contributor.authorLORCY, Armelle
dc.date.accessioned2023-05-10T02:26:29Z
dc.date.available2023-05-10T02:26:29Z
dc.date.issued2018-03-11
dc.identifier.issn1609-9168
dc.identifier.urihttps://oskar-bordeaux.fr/handle/20.500.12278/178908
dc.language.isoen
dc.publisherAnthropology of Food
dc.title.enFood experiences of people living with cancer: continuities and discontinuities in their local and global dimensions.
dc.typeArticle de revue
dc.subject.halSciences de l'Homme et Société
dc.subject.halSciences de l'Homme et Société/Anthropologie sociale et ethnologie
dc.subject.halSciences de l'Homme et Société/Sociologie
bordeaux.journalAnthropology of Food
bordeaux.hal.laboratoriesPassages - UMR 5319*
bordeaux.institutionUniversité de Bordeaux
bordeaux.institutionUniversité Bordeaux Montaigne
bordeaux.institutionCNRS
bordeaux.peerReviewedoui
hal.identifierhal-02275570
hal.version1
hal.origin.linkhttps://hal.archives-ouvertes.fr//hal-02275570v1
bordeaux.COinSctx_ver=Z39.88-2004&rft_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:journal&rft.jtitle=Anthropology%20of%20Food&rft.date=2018-03-11&rft.eissn=1609-9168&rft.issn=1609-9168&rft.au=COHEN,%20Patrice&HOARAU,%20H%C3%A9l%C3%A8ne&LORCY,%20Armelle&rft.genre=article


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