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Lorsque l’alimentation amène à repenser le territoire
hal.structure.identifier | Passages | |
dc.contributor.author | BANZO, Mayté | |
hal.structure.identifier | Passages | |
dc.contributor.author | TOUBLANT, Damien | |
dc.date.conference | 2018-09-28 | |
dc.language.iso | fr | |
dc.title.en | Lorsque l’alimentation amène à repenser le territoire | |
dc.type | Communication dans un congrès | |
dc.subject.hal | Sciences de l'Homme et Société/Géographie | |
bordeaux.conference.title | Pies in the sky. Food in Great-Britain and in France: How Representations and Practices Have Changed, 18th-20th centuries | |
bordeaux.country | FR | |
bordeaux.conference.city | Bordeaux | |
bordeaux.peerReviewed | oui | |
hal.identifier | hal-02352039 | |
hal.version | 1 | |
hal.invited | non | |
hal.proceedings | non | |
hal.conference.organizer | Université Bordeaux Montaigne | |
hal.conference.end | 2018-09-29 | |
hal.popular | non | |
hal.audience | Internationale | |
hal.origin.link | https://hal.archives-ouvertes.fr//hal-02352039v1 | |
bordeaux.COinS | ctx_ver=Z39.88-2004&rft_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:journal&rft.au=BANZO,%20Mayt%C3%A9&TOUBLANT,%20Damien&rft.genre=unknown |
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