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hal.structure.identifierUniversité de Bordeaux [UB]
dc.contributor.authorTHIVET, Delphine
dc.contributor.editorValeria Siniscalchi
dc.contributor.editorKrista Harper
dc.date.accessioned2022-10-13T13:32:18Z
dc.date.available2022-10-13T13:32:18Z
dc.date.issued2019-09-05
dc.identifier.urihttps://oskar-bordeaux.fr/handle/20.500.12278/162948
dc.language.isoen
dc.publisherBloomsbury
dc.publisher.locationLondres
dc.source.titleFood Values in Europe
dc.subject.enEurope
dc.subject.enPeasants movements
dc.subject.enFarmers movements
dc.subject.enAgriculture
dc.subject.enEnvironment
dc.title.en“Small farms, better food” : Valuing Local Agri-Food Systems in Europe from the European Peasants Coordination to the Nyéléni European Forum for Food Sovereignty
dc.typeChapitre d'ouvrage
dc.subject.halSciences de l'Homme et Société/Sociologie
dc.subject.halSciences de l'Homme et Société/Science politique
dc.subject.halSciences de l'Homme et Société/Anthropologie sociale et ethnologie
bordeaux.page95-111
bordeaux.hal.laboratoriesCentre Emile Durkheim - Science politique et sociologie comparatives (CED) - UMR 5116*
bordeaux.institutionUniversité de Bordeaux
bordeaux.institutionSciences Po Bordeaux
bordeaux.institutionCNRS
hal.identifierhal-02277035
hal.version1
hal.origin.linkhttps://hal.archives-ouvertes.fr//hal-02277035v1
bordeaux.COinSctx_ver=Z39.88-2004&rft_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:journal&rft.btitle=Food%20Values%20in%20Europe&rft.date=2019-09-05&rft.spage=95-111&rft.epage=95-111&rft.au=THIVET,%20Delphine&rft.genre=unknown


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