Recherche
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L’oenologie, une science en mouvement, recherches et innovations technologiques
(La revue de l'Académie d'agriculture. n° 14, pp. 70-74, 2018-01-01)Article de revue -
Effet d’extraits de cannelle et de marc de raisin riches en polyphénols sur le métabolisme, le microbiote intestinal et la barrière intestinale de la souris
(Nutrition Clinique et Métabolisme. vol. 32, n° 4, pp. 247-248, 2018-11-01)Article de revue -
Les variétés résistantes ont déjà leur place sur le marché du vin
(IVES Technical Reviews vine and wine, 2019-10-04)Article de revue -
Assessment of the effect of environmental factors on the antagonism of bacillus amyloliquefaciens and trichoderma harzianum to colletotrichum acutatum
(Advances in Microbiology. vol. 7, n° 11, pp. 729-742, 2017)Article de revue -
Nitrogen modulation of yeast fitness and viability during sparkling wine production
(Food Microbiology. vol. 54, pp. 106-114, 2015-10-19)Article de revue -
Protocatechuic Acid: Inhibition of Fibril Formation, Destabilization of Preformed Fibrils of Amyloid-β and α-Synuclein, and Neuroprotection.
(Journal of Agricultural and Food Chemistry. vol. 64, n° 41, pp. 7722-7732, 2016-10-19)Article de revue -
Promising neuroprotective effects of oligostilbenes
(Nutrition and Aging. vol. 3, n° 1, pp. 49-54, 2015-05-21)Article de revue -
Effects of gluconic and alcoholic fermentation on anthocyanin composition and antioxidant activity of beverages made from strawberry
(LWT - Food Science and Technology. vol. 69, pp. 382-389, 2016-02-01)Article de revue -
Spectroscopic and theoretical investigations of phenolic acids in white wines
(Food Chemistry. vol. 221, pp. 568-575, 2017-04-15)Article de revue -
Incidence de la perméabilité à l’oxygène de l’obturateur sur l’évolution des vins sur une période de 10 ans Partie 3/3 : Le cas du merlot et du cabernet-sauvignon
(Revue des Oenologues. n° 172, pp. 45-49, 2019-07-01)Article de revue