Over-accumulation of abscisic acid in transgenic tomato plants increases the risk of hydraulic failure
LAMARQUE, Laurent J.
Biodiversité, Gènes & Communautés [BioGeCo]
Ecophysiologie et Génomique Fonctionnelle de la Vigne [UMR EGFV]
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Biodiversité, Gènes & Communautés [BioGeCo]
Ecophysiologie et Génomique Fonctionnelle de la Vigne [UMR EGFV]
LAMARQUE, Laurent J.
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Biodiversité, Gènes & Communautés [BioGeCo]
Ecophysiologie et Génomique Fonctionnelle de la Vigne [UMR EGFV]
Idioma
EN
Article de revue
Este ítem está publicado en
Plant, Cell and Environment. 2019, vol. 43, n° 3, p. 1-15
Resumen en inglés
Climate change threatens food security, and plant science researchers have investigated methods of sustaining crop yield under drought. One approach has been to overproduce abscisic acid (ABA) to enhance water use efficiency. ...Leer más >
Climate change threatens food security, and plant science researchers have investigated methods of sustaining crop yield under drought. One approach has been to overproduce abscisic acid (ABA) to enhance water use efficiency. However, the concomitant effe< Leer menos
Palabras clave en inglés
Crop
Drought
Transgenic Line
Water Deficit
Xylem Embolism
Centros de investigación