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dc.rights.licenseopenen_US
hal.structure.identifierUnité de Recherche Oenologie [Villenave d'Ornon] [OENO]
dc.contributor.authorLE MENN, Nicolas
dc.contributor.authorPICARD, Magali
hal.structure.identifierEcophysiologie et Génomique Fonctionnelle de la Vigne [UMR EGFV]
dc.contributor.authorVAN LEEUWEN, Cornelis
ORCID: 0000-0002-9428-0167
IDREF: 200518208
hal.structure.identifierUnité de Recherche Oenologie [Villenave d'Ornon] [OENO]
dc.contributor.authorDE REVEL, Gilles
hal.structure.identifierUnité de Recherche Oenologie [Villenave d'Ornon] [OENO]
dc.contributor.authorMARCHAND, Stephanie
dc.date.accessioned2020-12-11T13:26:01Z
dc.date.available2020-12-11T13:26:01Z
dc.date.issued2015
dc.date.conference2015-06-29
dc.identifier.urihttps://oskar-bordeaux.fr/handle/20.500.12278/21391
dc.descriptionposter+proceedingsen_US
dc.language.isoENen_US
dc.title.enRelationship between water and nitrogen status of the vine and aroma compounds potentially involved in the tertiary bouquet of red Bordeaux wines
dc.typeCommunication dans un congrès avec actesen_US
dc.subject.halSciences du Vivant [q-bio]/Biologie végétaleen_US
bordeaux.hal.laboratoriesEcophysiologie et Génomique Fonctionnelle de la Vigne (EGFV) - UMR 1287en_US
bordeaux.institutionBordeaux Sciences Agroen_US
bordeaux.institutionUniversité de Bordeauxen_US
bordeaux.conference.titleOENO Symposiumen_US
bordeaux.countryfren_US
bordeaux.title.proceedingOENO Symposiumen_US
bordeaux.conference.cityBordeauxen_US
bordeaux.peerReviewedouien_US
hal.identifierhal-03054543
hal.version1
hal.date.transferred2020-12-11T13:26:04Z
hal.exporttrue
bordeaux.COinSctx_ver=Z39.88-2004&rft_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:journal&rft.date=2015&rft.au=LE%20MENN,%20Nicolas&PICARD,%20Magali&VAN%20LEEUWEN,%20Cornelis&DE%20REVEL,%20Gilles&MARCHAND,%20Stephanie&rft.genre=proceeding


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