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hal.structure.identifierBiodiversité, Gènes & Communautés [BioGeCo]
dc.contributor.authorMENCH, Michel
hal.structure.identifierUnité de gestion de la direction des relations internationales
dc.contributor.authorCHARPENTIER, Bernard
dc.date.accessioned2022-10-12T12:34:32Z
dc.date.available2022-10-12T12:34:32Z
dc.date.issued2009
dc.date.conference2009-06-08
dc.identifier.isbn2-9520-2072-8 978-2-9520-2072-5
dc.identifier.urihttps://oskar-bordeaux.fr/handle/20.500.12278/156804
dc.language.isoen
dc.publisherINRA Centre Bordeaux-Aquitaine (Dr. M. Mench)
dc.publisher.locationVillenave d'Ornon (france)
dc.subjectECO-ENVIRONNEMENT
dc.subjectENVIRONNEMENT DURABLE
dc.title.enFood safety, novel food and sustainable environment to promote animal and human health
dc.typeCommunication dans un congrès avec actes
dc.subject.halSciences du Vivant [q-bio]
bordeaux.hal.laboratoriesBioGeCo (Biodiversité Gènes & Communautés) - UMR 1202*
bordeaux.institutionUniversité de Bordeaux
bordeaux.institutionINRAE
bordeaux.countryFR
bordeaux.title.proceeding6. INRA-AFFRC-Universities / French-Japanese seminar on food safety, novel food and sustainable environment to promote animal and human health
bordeaux.conference.cityVersailles
bordeaux.peerReviewednon
hal.identifierhal-02751396
hal.version1
hal.origin.linkhttps://hal.archives-ouvertes.fr//hal-02751396v1
bordeaux.COinSctx_ver=Z39.88-2004&rft_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:journal&rft.date=2009&rft.au=MENCH,%20Michel&CHARPENTIER,%20Bernard&rft.isbn=2-9520-2072-8%20978-2-9520-2072-5&rft.genre=proceeding


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