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dc.rights.licenseopenen_US
hal.structure.identifierUnité de Recherche Œnologie [Villenave d'Ornon] [OENO]
dc.contributor.authorWINSTEL, Delphine
hal.structure.identifierUnité de Recherche Œnologie [Villenave d'Ornon] [OENO]
dc.contributor.authorNIOI, Claudia
IDREF: 174106548
dc.date.accessioned2022-09-16T09:04:42Z
dc.date.available2022-09-16T09:04:42Z
dc.date.issued2022-07
dc.date.conference2022-07-03
dc.identifier.urihttps://oskar-bordeaux.fr/handle/20.500.12278/146981
dc.language.isoENen_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/*
dc.title.enOptimization of SH groups extraction from white wine lees using a design of experiments
dc.typeAutre communication scientifique (congrès sans actes - poster - séminaire...)en_US
dc.subject.halSciences du Vivant [q-bio]/Biologie végétaleen_US
bordeaux.hal.laboratoriesUnité de Recherche Œnologie [Villenave d'Ornon] [OENO]en_US
bordeaux.institutionUniversité de Bordeauxen_US
bordeaux.institutionBordeaux INPen_US
bordeaux.institutionINRAEen_US
bordeaux.conference.titleIn Vino Analytica Scientia (IVAS) 2022en_US
bordeaux.countrydeen_US
bordeaux.title.proceedingIn Vino Analytica Scientia (IVAS) 2022
bordeaux.conference.cityNeustadt an der Weinstraßeen_US
bordeaux.peerReviewedouien_US
hal.identifierhal-03781915
hal.version1
hal.date.transferred2022-09-20T16:18:00Z
hal.exporttrue
dc.rights.ccCC BY-NC-NDen_US
bordeaux.COinSctx_ver=Z39.88-2004&rft_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:journal&rft.date=2022-07&rft.au=WINSTEL,%20Delphine&NIOI,%20Claudia&rft.genre=conference


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